Contact opnemen
U wilt contact opnemen ? Vul het formulier zo duidelijk mogelijk in, ook de huisgenoten s.v.p. Ik kan dan precies zeggen wat er aan de hand is, want dat wil je toch graag van mij horen, ja toch? Uiteraard moet je 18 jaar zijn om hulp te vragen, anders moeten de ouders op de hoogte zijn. Privacy staat in een hoog vaandel! Gelijk als bij uw huisarts.
Woon je in het buitenland dan kan je een speciaal Whatsapp nummer aanvragen. Makkelijk en gratis bellen. Whatsapp heeft een ander spreekuur namelijk op afspraak.
Spreekuur: Maandag t/m Vrijdag van 10-12 uur. Whatsapp op afspraak. Altijd 3 maanden na begeleiding.! Ik ben niet op Social Media. Uw privacy staat bovenaan! Joost is één van de sterkste Exorcisten. Ook in Vloeken, Vervloekingen en Pacten. Ook Kaballah vloeken verbreken. Alternatieve praktijk Exorcistonline.eu K.v.K. 20135884 U ontvangt van iedere behandeling een off. faktuur incl.btw. Heeft u een mail gestuurd en geen antwoord ontvangen? Laat dit even weten, want u krijgt altijd antwoord ! Of zet het email adres in je adres boek dan komen de mails goed aan. Hotmail maakt heel veel fouten dat is bekend!
Naar contact opnemen Geef duidelijk naam en adres door en huisgenoten, Mails die niet duidelijk zijn ingevuld worden niet behandeld. Alle mails zijn privacy net als bij uw huisarts.
PHP FormMail Generator - A tool to create ready-to-use web forms in a flash
  1.