Terug naar vorige pagina

 

DISCLAIMER

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De sitehouder kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van informatie op deze site.
Gratis na begeleiding komt te vervallen als de gegeven adviezen niet worden opgevolgd.

De geboden informatie en deze expertise kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een huisarts of psycholoog. Raadpleeg bij lichamelijke en psychische klachten altijd eerst een (huis)arts of psycholoog. Doelstelling van de sitehouder is om u te helpen en bewust te maken van de gevaren van negatieve entiteiten en de negatieve energie. Voor persoonlijke adviezen in privé of zakelijke sfeer dient u iemand anders te raadplegen. De sitehouder zet duidelijk uiteen waar zijn expertise ligt.

Vele sceptici zijn door de sitehouder meerdere malen uitgenodigd voor onderzoek inzake het paranormale. De sitehouder is er voorstander voor dat er een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek plaatsvindt naar het paranormale. Ondanks beweringen, uitingen en conclusies van sceptici, hebben zij tot op heden nog nooit enig contact opgenomen met de sitehouder. Wat sceptici verkondigen over de inhoud van deze website berust louter op persoonlijke meningen.

Deze website bevat links naar externe websites. De sitehouder is niet aansprakelijk voor en heeft geen controle over de content van deze websites.

PRIVACY

Op deze website wordt uw privacy gerespecteerd. Slechts een klein deel van uw persoonsgegevens wordt gebruikt zodat de sitehouder, indien nodig, u kan en mag helpen.
Er wordt nog al eens misbruik gemaakt van de website: Exorcistonline, gezien dat dit een officiële praktijk is wordt er dan ook door ons aangifte gedaan.
Alle onkosten, schade wordt verhaald op pleger(s).
Klachten worden uitsluitend  schriftelijk afgehandeld en niet per e-mail.

VIRUSSEN & SPYWARE

De sitehouder houdt zich het recht voor om uw email te weigeren wanneer deze een virus en/of spyware bevat. Dit betekent dat eventuele vragen niet beantwoord zullen worden en uw email adres voorgoed wordt geblokkeerd voor de email programma's. Helaas is de sitehouder genoodzaakt deze maatregel toe te passen daar de laatste jaren het aantal geïnfecteerde emails is toegenomen en de sitehouder geen enkel risico neemt. Het is noodzakelijk dat u een goed werkende en regelmatig geüpdate virusscanner heeft geïnstalleerd. Om al 90% virusvrij te internetten raden wij u aan
Microsoft Internet Explorer en/of een Firewall te installeren. Virussen kunnen zich namelijk ook verspreiden via uw browser. Voor meer informatie: www.virusalert.nl.

  

Terug naar vorige pagina / Contact / Disclamer / Index / Exorcistonline.eu / Copyright / K.v.K. 20135884