Terug naar vorige pagina

 

Glaasje draaien (Zéér gevaarlijk)
 


 

Dit is één van de gevaarlijkste onderwerpen
op PARANORMAAL gebied!

BLIJF HIER VAN AF !!


Glaasje Draaien

Glaasje Draaien

Een stem bij het Glaasje Draaien
 

Je komt het vaak tegen op internet en dan wordt er bij aangegeven dat er een medium bij moet zijn! Dat kan, maar dan moet het wel een medium
zijn die zijn/haar vak verstaat en daarvan zijn er helaas maar weinig. Eén ding moet duidelijk zijn : Ga je glaasje draaien dan moet je weten dat je een POORT tot stand zou kunnen brengen naar Gene Zijde, met name naar het grijze gebied en dat is heel erg gevaarlijk!!! Je weet nooit wat er door die poort komt, het kan positief zijn maar die hebben er niet zoveel belang bij om zich op die manier te manifesteren ..

Het kan ook, en dat is de meeste keren zo, negatief zijn. Je denkt daar is opa, maar het is opa niet, het is héél wat anders. En als je dan helemaal pech hebt dan staat er een demon in je huiskamer en die krijg jij niet meer weg. Nee, die wil de boel nog wel even laten schudden.

Dus oppassen geblazen!!! Er zijn leukere dingen in het leven dan je hiermee bezig te houden. In het zuiden van het land zijn 4 vriendinnen die glaasje hebben gedraaid. Drie van hen zijn al door zelfmoord overleden!!!! Dit zegt toch genoeg over hoe gevaarlijk het is. Wees wijs en begin er niet aan. Dit is echt niet wat je wilt.

Je ouders hebben je toch ook geleerd dat je voorzichtig moet zijn op straat met het verkeer want als je niet uitkijkt kom je onder een auto. Met glaasje draaien zie je niks maar je voelt het en daarna pas kan je wat zien en merken, maar dan is het te laat, er is geen weg terug meer.

Ik heb in de afgelopen jaren al heel veel ellende ten gevolge van het glaasje draaien moeten opruimen. Veelal bij scholieren en dan denk ik ;
zak liever een keer echt goed door dan heb je alleen een kater en die verdwijnt wel weer. Maar een demon BLIJFT !! Die begint gelijk de boel te
terroriseren met alle gevolgen van dien. Ook voor je ouders en broers en zussen, die worden er ook bij betrokken omdat het in jou kan gaan zitten
en ook in huis.

Door geesten oproepen via glaasje draaien en ouiaboards wordt er een "POORT" geopend en dat is een voldongen feit. Het is niet zo dat op het moment van het dichtklappen van de kaart ook de poort is gesloten! MIS! De poort is daar en zal blijven, hierdoor kunnen onbeperkt negatieve entiteiten in de huiskamer komen. Kan een medium de poort weer sluiten? Ik denk van niet, want meestal wordt ik daarvoor geroepen. Een poort sluiten is een klus voor een exorcist en dit kost heel veel kracht en energie wil het slagen.

Dus diegenen die dit lezen en het in hun hoofd halen om het uit te proberen zijn gewaarschuwd en een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Er is een DVD gemaakt van Glaasje Draaien en is verkrijgbaar in de DVD Shop.

Voor een uitgebreide reportage over Glaasje draaien met extra foto's en Films kijk op:

 

Terug naar vorige pagina / Contact / Disclamer / Index / Exorcistonline.eu / Copyright / K.v.K. 20135884