S.B.S.6 Televisie – UITDRIJVING

Astma verdwenen na 25 jaar!!Een prachtige uitdrijving!

Aan een periode van 25 jaar terreur van negatieve entiteiten is nu een eind gekomen en de rust is weergekeerd in Flevoland. Niet alleen het huis van Erica en Claudia is gezuiverd, maar ook dat van een twintigtal andere gezinnen. 3 gezinnen konden niet worden geholpen omdat zij glaasje hebben gedraaid en ik daarvoor een uitdrijving in die huizen zou moeten doen.

Originele opnames van een echte uitdrijving op televisie zonder enige vorm van sensatie. De grote verrassing kwam na afloop, medische klachten verdwenen als sneeuw voor de zon, zowel bij Erica als bij haar dochter. “Astma? Je hebt helemaal geen Astma!!”

Er kwam een vraag van SBS 6 of ik een uitdrijving voor televisie wilde doen. Ik vroeg aan mijn begeleiders of dit mocht en het antwoord was “ja “. Eén ding is dan zeker, je moet echt verstand van zaken hebben anders ga je volledig onderuit. Ik moest naar een locatie in Flevoland bij Erica en Claudia. Vooraf had ik al geconcludeerd dat het ziekmakertjes waren en dat ze van een zwaar kaliber waren. Aanpakken die negatieven.

En het unieke was, en dat had ik nog niet eerder gedaan bij een uitdrijving, ik nam apparatuur mee om het vast te kunnen leggen. Wat zouden de beelden opleveren? De banden zijn door SBS 6 gecontroleerd en opnames stonden onder permanente controle!! Dus het is geen trucage maar originele beelden.

Foto boven) Bij de pijl zit een orb precies tussen Ton en Erica in op de bank.
Foto Bij de pijl is een gezicht te zien en Erica herkende dit als het gezicht van een oom van haar.

De Film Crew van Ton was aanwezig en ik heb 3 negatieve entiteiten bij Erica eruit gehaald. Daarna was Claudia aan de beurt en zij had er 4, het was best een zware klus maar ik heb ze eruit gekregen. Bij de derde entiteit was ik even de weg kwijt. Claudia herkende dit want zij was vaak in winkels gedesoriënteerd, ik zei dit gaat over want dat past niet bij jou maar bij die entiteit. Ook was zij agressief, ze kon zomaar ineens heel kwaad en agressief uit de hoek komen en dit gebeurde veelvuldig, ook op haar werk. Ook dit was geheel verdwenen na de uitdrijving, ze was weer een stuk gezelliger.

Op de foto’s staan Orbjes, ook bij de buren.

Bij deze opmerkelijke foto vliegt een orb langs het dak.
Een mooie zeldzame opname.

Na die verwijdering van negatieve entiteiten heb ik ‘s nachts nog het huis gereinigd. Door de drukte en zware vermoeidheid was ik 1 ding vergeten : het zat nog in de buurt in de grond en dat was een zware negatieve entiteit die de hele buurt terroriseerde. Dus 2 dagen later zat er weer negatief bij Erica In huis. Ik heb het huis afgesloten tegen negatieve entiteiten en ben aan het werk gegaan om hem op afstand te verwijderen. Dit is gedeeltelijk gelukt. Het kwade was uit de grond verwijderd maar er zaten nog negatieve entiteiten in de naast gelegen huizen en die moesten er nog weg. Wel was het direct te merken bij de buren, kleine kinderen sliepen nu rustig en ook de buren aan de overkant hadden niet dagelijks meer ruzie. Maar ik moest nog een keer terug om de buurt te helpen met het verwijderen van de negatieve terreur. Bij thuiskomst zat ik een bandje te bekijken en ik kwam een raar geluid tegen. Ik zat recht in mijn stoel en belde naar SBS 6; “Ik heb een verassing!!!”

Bij het 2e bezoek aan Erica en Claudia en na het negatieve te hebben opgeruimd liet ik Erica de band horen en zij herkende het geluid meteen. Dat was haar geluid op de video band! Ik zei tegen haar “JE HEBT GEEN ASTMA !! Die negatieve die bij je zat had astma en die hoor je”. Sinds ik die uitdrijving heb gedaan had zij ook geen pufje meer gebruikt en nog steeds niet. Ze kwam ook veel energieker haar bed uit en had veel meer lucht. Zelfs het snoepen was voorbij, ze is al 16 kilo afgevallen.

Ook bij Claudia was er veel verbeterd : Jarenlang is haar bloeddruk te hoog geweest en ik zei al dat dit zou veranderen. 14 dagen later moest ze naar de dokter en was de bloeddruk sinds jaren weer perfect in orde! Ook haar knieën en bovenbenen deden geen pijn meer, dat was na 1 dag geheel verdwenen na de uitdrijving. Tevens had ze op bepaalde tijden last van flauwtes en ook dit is totaal verdwenen. En de kramp die ze in haar handen had is ook weg.

Nadat de buurt onderhanden was genomen was het rustig en is het rustig gebleven. Claudia en Erica hebben er weer zin in maar dit alles heeft natuurlijk wel een diepe indruk achtergelaten.

Dit is voor het eerst dat er een originele uitdrijving op televisie is opgenomen. Het laat de werkelijkheid zien zoals het gaat. Tevens kan het mensen een inzicht geven in wat er zich allemaal kan afspelen en wat er kan veranderen na zo’n uitdrijving.

Claudia durft weer in het donker de trap op. Dit heeft zij jaren niet gedaan.

Het was een zware klus en heeft heel veel energie gekost. En het was voor het eerst dat ik een uitdrijving midden in de nacht heb gedaan. Ondanks het foutje dat ik vergeten was de buurt te doen en daarom terug moest komen was het een geweldige ervaring ook voor Erica en Claudia. Hoe vaak ik ook voor gek ben verklaard door bepaalde figuren, ook zij kunnen nu met eigen ogen aanschouwen dat er meer is tussen hemel en aarde, ik heb het bewijs geleverd!

Een bedankbrief van Erica en Claudia:

Lieve Joost,

deze brief is bedoeld om je te bedanken voor hetgeen je voor ons hebt gedaan en dat is niet mis ! het gaat om het volgende: al ruim 25 jaar leven mijn dochter claudia en ik met geesten tot een paar weken geleden ik s’nachts ben aangevallen en ik een schemerlamp naar mijn hoofd kreeg gegooid en dat kon ik niet accepteren en het toeval wil dat ik op dat moment ook met de tv-zender SBS6 in onderhandeling was over het paranormale gebeuren en zij op hun beurt hebben weer kontact gezocht met Joost en zo is het balletje gaan rollen . Joost is naar Flevoland gekomen om ons te bevrijden van de geesten in totaal zijn er 10 verwijderd 3 in mij en 4 in claudia en 3 liepen er rond in huis al met al was het best wel heftig die uitdrijving maar we voelden ons zalig zo licht en zo bevrijd.de tweede dag zijn we naar het kerkhof geweest om afscheid te nemen en om mijn moeder te vergeven wat ze mij allemaal had aangedaan in mijn jeugd,mijn moeder was daar ook verschenen en legde een hand op mijn schouder.de uitdrijving is ondertussen 3 weken geleden en het is heerlijk rustig in huis en ruim om het huis mede ook dat Joost niet alleen ons huis heeft afgesloten maar ook omdat hij de straten om ons heen heeft bevrijd van geesten die allemaal zijn teruggestuurd naar het licht.dit hele proces is opgenomen door SBS6 en word in oktober 2005 uitgezonden.ondertussen ben ik verlost van allerlei kwalen die werden veroorzaakt door de geesten zoals geen hoofd en rugpijn meer geen suikerbehoefte wat natuurlijk op de weegschaal te zien is claudia is van de pijn in haar benen verlost de hoofdpijn en haar bloeddruk is weer normaal en als klap op de vuurpijl bleek ik ook nog eens geen astma te hebben maar een pinda allergie terwijl iedereen dacht dat ik astma had dit werd dus ook verzaakt door de geesten dus Joost wij hebben alle reden om je dankbaar te zijn en niet alleen omdat je al die negatieven naar het licht hebt gestuurd maar ook omdat we zijn verlost van allerlei kwalen en dat we ons weer veilig voelen in ons huis.

liefs erica en claudia uit Flevoland.

De Crew van SBS 6, het was een zware dag maar wel leuk.

Exorcistonline
error: Inhoud is beschermd !!!