Pacten, Poorten, Blokkades en Vloeken-Vervloekingen, Zwarte Magie.

Blokkades weghalen:

Veel mensen hebben last van hun verleden omdat dit niet altijd verlopen is zoals men zou wensen. Het is mogelijk dat op een héél heftig moment in een leven zich een blokkade manifesteert waarvan de gevolgen een diepe uitwerking kunnen hebben. Op u maar ook zeer zeker op uw omgeving. Het kan goed mogelijk zijn dat er in uw jeugd iets traumatisch is gebeurd waarvan u heden ten dage nog hinder ondervindt.
Het woord blokkade zegt het al, de boel wordt in bepaalde mate geblokkeerd en uw ontwikkeling stagneert op dat moment. Men komt niet verder en vraagt zich alleen af wat scheelt er toch aan mij? Je kunt best goed in je vel zitten maar mist net dat ene stukje om de doodeenvoudige reden dat je er op dat moment niet bij kunt komen. Een blokkade geeft dus in feite een tegenwerking aan zonder dat dit direct te plaatsen is.
Is de blokkade verwijderd dan kunnen er allemaal emoties boven komen en stukjes van vroeger vallen op hun plek. Op dat moment is het zaak om dit te gaan verwerken en dan gaat het menselijk lichaam ook weer een stuk beter functioneren

VLOEKEN EN VERVLOEKINGEN, BANDEN, DRADEN EN PACTEN VERBREKEN

Dit is een apart onderdeel maar het hoort wel thuis bij het Exorcisme. Wil je een uitdrijving volledig laten slagen dan moet je ook hierin gespecialiseerd zijn. Joost heeft al vele vloeken, vervloekingen, banden, draden en pacten verbroken.
Een vloek wordt uitgesproken en dan gaan negatieve entiteiten dit tot stand brengen.
Een vloek kan van generatie op generatie lopen. Er zijn heel oude vloeken bekend. Wetenschappers hebben onderzoek gedaan en kwamen tot de conclusie dat o.a. de presidenten van Amerika zijn vervloekt door een oude indiaan 200 jaar geleden.
Vloeken kunnen op verschillende manieren worden uitgesproken, bekende vormen zijn Voodoo en Winti. Het kan iedereen overkomen. Joost heeft vele vloeken verbroken en opgeheven. Al deze mensen zijn weer opgeknapt en konden weer opnieuw beginnen.
Wanneer er een vloek loopt over een familie, heeft een uitdrijving geen zin. Is een vloek of vervloeking verbroken c.q. opgeheven dan zijn ook alle negatieve entiteiten die hiermee te maken hebben verdwenen.
Hierna kan men kan pas ervan spreken dat de zaak is opgelost en dat iedereen weer tot rust kan komen. Let wel het is geen schakelaar die je omzet, vergelijk het maar met het herstel als van een griepvirus.
Vele mensen en bedrijven zijn geholpen in de loop der jaren. Daarbij zijn er verrassende resultaten behaald op verschillend niveau.
Ook één van de zwaarste Vloeken de Kaballah vloeken heeft Joost verbroken met succes!

Ook hier geeft Joost een gratis na begeleiding van 3 maanden!
Heeft u nog vragen? Kies Contact in het menu of klik op Mail mij, alles wordt uiteraard zeer discreet behandeld.

Exorcistonline
error: Inhoud is beschermd !!!