Terug naar vorige pagina

 

VLOEKEN EN VERVLOEKINGEN, BANDEN, DRADEN EN PACTEN VERBREKEN

Dit is een apart onderdeel maar het hoort wel thuis bij het Exorcisme. Wil je een uitdrijving volledig laten slagen dan moet je ook hierin gespecialiseerd zijn. Joost heeft al vele vloeken, vervloekingen, banden, draden en pacten verbroken.

Een vloek wordt uitgesproken en dan gaan negatieve entiteiten dit tot stand brengen.

Een vloek kan van generatie op generatie lopen. Er zijn heel oude vloeken bekend. Wetenschappers hebben onderzoek gedaan en kwamen tot de conclusie dat o.a. de presidenten van Amerika zijn vervloekt door een
oude indiaan 200 jaar geleden.

Vloeken kunnen op verschillende manieren worden uitgesproken, bekende vormen zijn Voodoo en Winti. Het kan iedereen overkomen. Joost heeft vele vloeken verbroken en opgeheven. Al deze mensen zijn weer opgeknapt en konden weer opnieuw beginnen.

Wanneer er een vloek loopt over een familie, heeft een uitdrijving geen zin. Is een vloek of vervloeking verbroken c.q. opgeheven dan zijn ook alle negatieve entiteiten die hiermee te maken hebben verdwenen. Dan pas
kan men ervan spreken dat de zaak is opgelost en dat iedereen weer tot rust kan komen. Let wel het is geen schakelaar die je omzet, vergelijk het maar met het herstel als van een griepvirus.

Ook hier geeft Joost een gratis na begeleiding van 3 maanden!

Heeft u nog vragen kijk op het contactblad of stuur een e-mail, alles wordt uiteraard zeer discreet behandeld.

 


Terug naar vorige pagina / Contact / Disclamer / Index / Exorcistonline.eu / Copyright / K.v.K. 20135884